2019. január 23.
szerda
Zelma, Rajmund, Emerencia névnap

Repülő roncsból lett luxushotel

Dél-Amerikába sem kell messzire menni, hogy valaki egy jó ötletből bejárja az egész világ sajtóját.
 
 
 
 
A Costa Rica-i tulajdonos tudta, ha a földön hagyja a gépet biztosan nem lesz akkora szenzáció mint, ha azt felhelyezi egy fára és egy csodálatos kilátással "spékeli" meg!
 
A luxus repcsi apartman nem is olyan vészesen drága, a hasonló "elmebeteg" ötletű szállásokhoz képest. Szezontól függően 250-től - 750 dollárba kerül egy éjszaka a Costa Verde üdülőhely lakosztályában. Azért az átlag embereknek, igen borsos árért nem mindennapi élményben lesz részük, ha ellátogatnak, vendégeknek, akkor 15 méter magasból, a fák közül leshetik a panorámát és egy 1965-ös Boeing 727-esben tölthetik az éjszakát.
 
A gép belsejét két hálószobával, két fürdőszobával, konyhával, ebédlővel és egy tengerre néző terasszal ellátott lakosztállyal alakítottak ki. A szárnyain pedig egy kilátót is készítettek az esti naplementékhez. Elvileg a belső burkolat helyi tíkfából készült, ha minden igaz és eredeti márványból van kirakva a fürdőszoba. A z extrának is minősülő lehetőség pedig az, hogy a pilótafülkébe is be lehet menni..., de emelkedni szigorúan tilos!
 
A repülőgép korábban a kolumbiai Avianca légitársaságé volt, kiszuperálása után azonban szétvágták, és San Joséból öt kamionnal vitték az üdülőhelyre, amely a Manuel Antonia Nemzeti Park szélén, nem messze Quepostól található.