2018. december 17.
hétfő
Lázár, Olimpia névnap

Szánalmas "berki" videó... - VIDEÓ

Sokan teszik fel ezt a kérdést: hogyan lehet Magyarországon 2014-ben, "celebnek" lenni?..., hát ezzel!

 

 

Valamelyik nap teljesen véletlen akadtam erre a videóra és percekig csak ültem és néztem magam elé az 1.33 másodperc elteltével. Van ilyen a mai magyar valóságban? Ez egy jó tanács akart lenni vagy egy üzleti megfontolással teli vallomás? A lényeg, hogy "értelemmel" teli!

Teljesen szörnyülködve gondolok arra, hogy Berki Krisztiánt egyszer az egyik legnagyobb Magyarországi foci klub (nem mellesleg az egyik legnagyobb szurkolótáborral) elnökének választották. Miért? Úgy mint Gyurcsány kormányt, mert ők már milliárdosok és nem lopnak többet az országtól(ból)!? Vagy az esze és stratégiai személete miatt? A kimagasló sport teljesítménye miatt, miért? Kérem aki tudja válaszolja meg nekünk, kommentelje!

Borzalmas bele gondolni is, amikor minden nap csak olyan problémákkal küszködik, a 34 éves fiatalember, hogy hogyan vasaltassa ki a heréit és hogyan és miként tudja kiengesztelni több százezer vagy akár milliós tételű ajándékokkal eléggé hisztis kedvesét!

No, de mindegy, lássuk hát a videót amiből az összes tinédzser okulhat és büszkén vállalhatja akár focis karrierjét (építhetünk 1000 akadémiát is, míg ilyen focista példaképek vannak) és vághat bele vállalkozásába, hisz a milliók csak úgy jönnek, mindezt akár alsógatyában prezentálva vasalás közben, mert úgy a "vagány"!!!

SzK