2019. november 20.
szerda
Jolán névnap

Ki kamuzik: Majka vagy Dopeman? + VIDEÓ

Majka és Dopeman is mást állít az esetről, ami a múlt hétvégén történt egy budapesti szórakozóhelyen.

 

 
Majka már másnap közé tette a saját variációját az esetről az egyik legnagyobb példányszámú magyar bulvársajtóban. Míg Dopeman öccsével hétfőn, az általuk működtetett DopemanTv-ben közölték a "frankót.
 
Majoros "Majka" Péter és Pityinger "Dopeman" Lászó nemrégiben egy és ugyanazon a szórakozóhelyen múlatták az idejüket és kisebb mennyiségű alkohol bevétele után sikeresen is összeverekedtek. Különböző sajtóorgánumokban Majka már az eset után közvetelenül próbálta tisztázni, mi és hogyan történt, de most jöttek a Pityinger tesók is és elmondták a saját igazukat.
 
Szerintük egyáltalán nem volt verekedés, sőt MajkaPapa csupán "orvlövészként részegen" próbálkozott egyet besuhintani DopPapának, de az nem igazán sikerült, amire Laci, kizárólag a földre vitte, ahol már szívesen ütelegelte volna, de a biztonságiak ezt már nem engedték! Eme fantasztikus teljesítmények után Majka hergelni kezdte -Pityingerék szerint- ismét a tesókat, mire KicsiDope ezt megunva próbálta a hergelőt megütni, de csak a fején súrolta az ütése.
 
 
Döntse el mindenki maga, hogy mennyire nevetséges eme gyerekes viselkedés vagy éppen bátor férfias megnyilvánulás.
 
A videó azonban eléggé korrekt és hitelesnek mondható, mint az ellenkező fél egy cseppet zavarodottabban leírt tényei: