2018. december 17.
hétfő
Lázár, Olimpia névnap

Felismerné az új keleti autócsodát?

Elsőre biztosan nem ugrik be, de segítünk...
Ki ne emlékezne a régi szép idők keleti autó "csodájára" a Zsigulira, majd későbbiekben Ladára?!
Nem hiszem, hogy valakinek is ne fűződne hozzá valami többnyire vicces élmény...
Nos, ha mégsem ugrana be, segítünk:

Az izsevszki gyártósor úgy tűnik összeszedte magát, próbál felzárkózni a mai kor követelményének és a Lada Vesta tanulmányautó a gyártósorra kerül.
 A szériamodell első pillantásra teljesen megegyezik a fél éve bemutatott tanulmányautóval, amely eleve mentes volt az extrém megoldásoktól, viszont nagyságrendekkel harmonikusabb és vonzóbb, mint az AvtoVAZ bármely egyéb gyártmánya. 

A végleges műszaki adatokra várnunk kell még, noha vélhetően még jóval a szeptember 25-i gyártásindítás előtt közzéteszik azokat. A logika azonban azt diktálja, hogy a Ladánál rendszeresített 1,6 literes, négyhengeres szívómotor különböző változatai kerülnek be a gépházba, 90-115 lóerős teljesítménnyel. Az első kerekek hajtottak, az automata váltó vélhetően szerepel majd az opciós listán.

Egy kis múltidőzőként a régi Lada és új műszerfal:


Jövő szeptembertől árusítja, mintegy 400 000 rubeles (2,6 millió Ft) áron új modelljét az AvtoVAZ. A vadonatúj padlólemezre épülő Lada Vesta a gyár első szám embere, Bo Andersson szerint európai színvonalú biztonsági és kényelmi felszereltséget kínál majd: kettős elülső légzsák, szervokormány, fűthető ülések, motoros külső tükrök, eső- és szürkületérzékelő, és ABS szerepel a listán. 

Nekünk tetszik az új Lada, sok sikert kívánunk neki!

Forrás:
http://www.vezess.hu/hirek/beindult-uj-lada-elogyartasa/58465/ 

Önnek hogy tetszik az új Lada Vesta?