2019. augusztus 26.
hétfő
Izsó névnap

Pár app, ami nem árt ha rajta van a telefonodon!

Egyre több időt töltünk a telefonunkat nyomogatva, főleg mostanra, hogy már mindenre van appunk. Csetelünk, szelfizünk meg tizenkét egyéb “magyarosított” tevékenységet csinálunk. Ha már ígyis-úgyis csináljuk, váljon előnyünkre
Pocket:

hányszor megesik, hogy találunk egy érdekes cikket, de nincs időnk ott helyben elolvasni, ezért jól eszünkbe véssük, hogy később hol találjuk majd meg, aztán persze azzal a lendülettel elfelejtjük örökre. :)

vagy elkezdeni éppen még van időnk  de befejezni azonban nem tudjuk. Nos, erre megoldás a Pocket, amivel cikkeket, videókat, bármilyen érdekességet “eltehetünk későbbre.” Használhatjuk szimplán Safarin vagy más böngészőn keresztül, de kompatibilis feedly és más hírcsatorna szerkesztővel is. Az appon belül érdeklődési körök szerint is tudod rendezni az olvasásra szánt cikkeket.

Ingyenes IOS-re és Androidra is.


 

TED:

Remélem, 2015-re senkinek nem kell bemutatni a TED-et, de ismerni még kevés :) azért mindenkit buzdítanék, hogy tegye fel a telefonjára. Tény, hogy az évek során kicsit hígult az előadók minősége, de még a heti szinten “tedtalkozók” is találnak kiváló előadásokat. letöltöd wifin és majd nézed a villamoson offline.  must have. főleg ingyen.
Lumosity:

Agytréning minden korosztálynak. Több területen tudod tesztelni a képességeidet, például memóriajátékban, problémamegoldásban, de van benne figyelmi és gyorsasági teszt is, kategóriánként többféle játékkal. Nem mintha nem lenne elég szórakoztató amúgy is a program, de a készítők tovább akarnak függeszteni, ezért naponta csak limitált számú feladattípust tudsz kipróbálni. Telefonon és a laptopodon is egyaránt használhatod. Az alapcsomag ingyenes

 

 


 

Hány applikációt használsz napi szinten?