2019. október 23.
szerda
Gyöngyi névnap

​Az év vége mindig mozgalmas Larion Zoé és kedvese, Müller Attila számára

"Zoé egy nemzetközi webkereskedelmi cég értékesítési vezetője, szépségtanácsadó, de sűrűn kérik fel modellfotózásokra és műsorvezetői munkái is vannak. Nekem pedig ceremóniamesterként, zenészként (szaxofonistaként) és..."


"... műsorvezetőként vannak leginkább elfoglaltságaim, bár időközönként külföldi megbízásokat is teljesítek filmszínészként, így kevés időnk marad minden másra." - meséli Attila

A fiatalok már nagyon várják a 2016-os év elejét, ugyanis karácsonykor és szilveszterkor is fellépéseik vannak beütemezve, ilyenkor nincs idő a pihenésre, január első hetében lesz idejük majd a lustálkodásra. Talán még egy kis wellness is belefér. Elmondásuk alapján ez az egyetlen olyan hét az évben, amikor kikapcsolják a telefont és csak egymásra koncentrálnak, szeretkeznek, lustálkodnak és alszanak.

"Én vagyok a legrosszabb főnököm. - kezdi mosolyogva Zoé-  Mióta vállalkozóként és nem alkalmazottként dolgozom, igyekszem tudatosan és logikusan megtervezni az életem. Minden decemberben készítek éves tervet a következő évre. Általában sikerülne is teljesíteni, de mindig az utamba kerül néhány olyan lehetőség, amire igazán nagy hiba lenne nemet mondani. Ezért a decemberem szinte alvás nélkül telik, hogy szilveszterre kész legyek mindennel."

Zoé csupán 2 éve ünnepli a karácsonyt, amióta együtt él Attilával. A modell, szülei vallásos meggyőződése miatt gyerekkorában sem díszített fát vagy kapott ajándékot, karácsonyi dalokat sem énekelt soha. Ajándékozni viszont nagyon szeret, így szívesen vásárol vagy készít Attilának ajándékot. Általában már augusztusban be van csomagolva és a szekrénybe elrejtve a meglepetés, biztos ami biztos, ne kelljen tolongni, lökdösődni az üzletekben. 

"Zoé minden apró megjegyzésemre figyel és 1000 ötlete van, hogy mivel lepjen meg. Mindig nagyon örülök annak amit kapok, hiszen én sóhajtottam el magam valamikor, hogy de jó lenne egy ilyen! Nekem férfiként nehezebb dolgom van, mert bár minden hölgy szereti a szép ékszereket, táskákat, cipőket, nem mindegy, hogy az éppen milyen és hát valljuk be elég nagy a kínálat. Van egy úgynevezett vágyak mappa a számítógépén ahova lementi azokat a dolgokat, amiket szeretne. Egy kívánságlista. Innen szoktam meglepni valamivel, így biztos a siker és mégsem olyan snassz, mint megkérdezni, hogy mit vegyek neked." - meséli Attila.

"Én egyszer nagyot hibáztam, papagájokkal leptem meg Attit, mert mondta, hogy gyerekkorában imádta őket. Viszont olyan őrületes rikácsolással éltek nálunk 3 hétig, hogy elajándékoztuk őket. Azóta megállapodtunk, hogy ha új háziállatot szeretnénk, azt először megbeszéljük egymással. Hamarosan érkezik is hozzánk egy bütykös csótány, akinek Jónás lesz a neve. Az idei évben karácsonykor nincs betervezve semmi különleges, természetesen meglátogatjuk a családot és biztosan nem ússzuk meg a karácsonyi bejglizést sem, úgyhogy januárban az első utunk az edzőterembe vezet majd." - árulta el Zoé.

A pár első együtt töltött karácsonya nagyon különleges volt, egy barátjuk meghívta őket és náluk otthon, Szerbiában töltötték az ünnepet. Ott még él a hagyomány, hogy a busójáráshoz hasonlóan öltöznek be az úgynevezett csobánok és kolompokkal, kiabálva járnak az utcákon. Zoét és Attilát meg is kergették. 

"Számomra a karácsony a szeretet ünnepe, Zoé realistább, szerinte a kereskedelem ünnepe. Egy valamiben azonban maximálisan egyetértünk. Hogy idén is ott lesz a tv műsorok között a Reszkessetek betörők, a Bunyó karácsonyig, a Beethoven .... és nem fogjuk megnézni megint - nevet Attila.

2015.12.24. - PR

Te kivel töltöd a Karácsonyt?