2018. december 17.
hétfő
Lázár, Olimpia névnap

Tuningolj legálisan! - AMTS 2016 üzenete! NYERJ BMW-t belépőddel!

"Tuningolj legálisan!" - hangzott el Nokta Balázs szervező, tulajdonostól, a 2016-ben is megrendezésre kerülő Autó, Motor és Tuning Show sajtótájékoztató felvezetésében.
Nem csak Magyarországé, de Európai sikersztori a carstyling.hu-é! Az általa kezdeményezett és mára már világszínvonalú esemény megrendezése március 18-20. kerül sor az EXPO területén.A sikersztori Szeged városában indult 2006-ban, amikor a szegedi fiatalok (Szőke László vezetésével) gondoltak egyet és elkezdték eme remek és egyedülálló kiállítást és mára már közép- és kelet európa legnagyobb tuning fesztiválját megrendezni és kivitelezni. Azóta eltelt idő rámutatott, hogy az évről évre nagyobb és nagyobb érdeklődés még nagyobb lehetőségeket adott a kiállítás bővítésére.
2016-ban még több egyediséggel próbálnak a szervezők megörvendeztetni a kilátogatókat:
- nemzetközi drift versenyzők (597 lóerős Toyota drift autó)
- veterán motorkiállítás az autók mellet persze
- hangárba berepűl egy helikopter
- cabrio kiállítás - először a shown
- BMW külön showja
és még sok más!
Még egy kis meglepetés Knezsik Istvántól - Autós Nagykoalició, elnőke -, aki elárúlta, hogy 2017-ben, ugyanezen a shown jönnek a HAJÓK! 

Ahogyan a tavalyi autóépítés is megtörtént (most is 3 nap alatt!), úgy ebben az évben is meg fog, még hozzá ezt a BMW cabriot, amit a show végén egy jegyet vásárló meg is nyer!A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit jövő hét péntektől - vasárnapig a EXPO területén!
Bővebben információ az show hivatalos oldalán: ITT!

Holnap jövünk saját játékunkkal amivel két egyszeri alkalomra érvényes két fős belépőt lehet nyerni!

SzK

Te kilátogatsz az eseményre?