2019. május 22.
szerda
Júlia, Rita névnap

AMTS 2. nap: rengeteg műsor, program a tuning shown!

A rengeteg program, előadás, fellépés és számtalan esemény mellett, ma már egy sokkal nagyobb tömegben tudtuk végignézni a még meg nem mustrált autókat, motorokat és egyéb tuning különlegességet.
2016.03.19.
A számtalan autó, motor és egyéb csoda mellett számtalan egyéb programmal várja ma és holnap is a az autó tuning show.

Carstyling.hu Tuning Show főszinpadán: autós és motoros bemutatók, versenyek.
Budapest Motor Fesztivál:  Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól. A motorozást új célcsoportoknak is bemutatjuk, mint új közlekedési alternatíva.
Gymkhana Országos Bajnokság: DZSIM-KÁ-NA a világ legújabb autósportja. GYMKHANA egy alaposan átgondolt 40 éves múlttal rendelkező technikai sportág, melynek összetettségét bizonyítja, hogy a pálya memorizálása, illetve a gyakorlatok pontos kivitelezése kulcsfontosságú! 3 alapkövetelménye van: Vezetési tudás, kellő fizikai állóképesség, és a jó memória. Na ezt is meg lehet nézni!
Épített Motorok és Autók Találkozója: a nemzetközi versenyen a legjobb épített motorok és döbbenetes hot rod autók versenyeznek. Szakmai zsűri, és közönségdíj dönt, a Wild Magazin segítségével a győztes motor jutalma: a Világbajnokságra kijutás!
Hungarian Stunt Riding Championship: a rendkívül látványos sportág évkezdő fordulója idénis az AMTS részeként kerül megrendezésre!
Magyarok a világ járműgyártásában: a kiállítás korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás hazai vonatkozású csodáin.
Egyéb más egésznapos programok: Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpad, folyamatos show-nak, szépségversenynek, koncerteknek és bemutatóknak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók, streetfighter show, freestyle motocross szórakoztatja a közönséget. A meegszokott irányvonalak mellett idén több új tematika os várható a rendezvény keretein belül!

Te melyik extra programra voltál kíváncsi a tuning show ideje alatt?