2019. október 23.
szerda
Gyöngyi névnap

Tudta, hogy van ilyen: fix tarifás repülőtéri személyszállítási?

Igen van már ilyen is, hála Istennek. Szóval most megismerhetjük azt a nagyon ötletes és nagyon okos vállalkozást, aki ezt az egészet véghez vitte.
Miről szól a FIXcab? A FIXcab személyszállítással foglalkozik!
Új szemlélettel áll az utas igényekhez és a piac dinamikus változásához. Megvizsgálta, hogy mire van szükség a piacon és arra reagált. Szolgáltatásában is letisztult és nagyon kedvező feltételekkel érhető el. Nem beszélnek mellé, nincsenek rejtett költségek.
 
Miért jobb, mint egy taxi? A FIXcab több mint TAXI.
A FIXcab fiatalos, lendületes, ötletes. A klasszikus, ámde drága taxizást és az alapelemeiben kissé hiányos közösségi közlekedést ötvözte, az előnyöket még tovább fokozva, a felesleges sallangokat pedig elhagyva.
 
Miért jött létre a FIXcab? Így jött létre a FIXcab.
Kényelmes, korrekt, utas szempontú. A tulajdonosi kör tisztában van vele, hogy az utas az ügyfél.
Ezért ragaszkodik ahhoz, hogy minden utazás végén a velünk utazó értékelhesse több szempont szerint a fuvart. Ezen a piacon a magas árhoz idáig nem társult azonos értékű szolgáltatás.Ezen változtat a FIXcab.Nem egyszeri utakat szeretnének, hanem törzs utas bázis kialakítására törekednek.
 
Miért jó választás a FIXcab? Ha a reptérre vagy Pest megyébe tervez utazást a FIXcab a legjobb választás.
A FIXcab családias hangulatban építi üzleti vállalkozását és hosszútávra tervez.Sofőrjeik udvariasak, autóik tiszták, kényelmesek.Utasaik véleményét maximálisan figyelembe veszik, ezen tekintetben fejlesztik vállalkozásukat.
 
Mi a mottója a FIXcabnak? "Az utazás velünk kezdődik és velünk is végződik. Mi Önökért vagyunk."

FIXcab elérhetőségei:

Non - stop hívható rendelési szám: 06 -1-2-18-18-18
Web:                                            www.fixcab.hu
FB:                                              www.facebook.com/fixcab
E-mail:                                         rendeles@fixcab.huNeked tetszik ez az ötletes vállalkozás, ami leegyszerűsíti a tervezést utiköltségeinkben?