2018. október 24.
szerda
Salamon névnap

Szekszárdi Szüreti Napok + Igényes elektronikus zene!

Az idei évben is megrendezik a Szekszárdi Szüreti Napokat, ami alatt most már második éve egy nagyon igényes és egyben színvonalas elektronikus zenei műsort is rendeznek a megyeszékhelyen.

Spirit Circle rendezésében megvaosuló program most már sokadjára mutatkozik meg, hogy nem csak igényes, de egyben minőségi műsort, előadokkal tud biztostani nem csak elektronikus zenei rajongóknak.

Több éve járok a szervezők rendezvényeire és még eddig sosem jártam roszul, sosem unatkoztam. Most is olyan neveket hívtak meg a fesztivál ideje alatt megrendezendő bulira, akiket érdemes meghallagatni és akár élőben is megnézni:

- VATSANAH: a fiatal hölgy (olyan fiatal, hogy a korát elárulni sem vétkezünk az etikettel; 21 éves), az underground műfaj és szerintünk (a szerk.), egész Magyarország legtehetségesebb női előadója, aki úgy játszik a hangokkal, ahogyan azt más nem igazán produkálja a magyar palettán!

Tóth András: a Corvin Tető rezidense, nem csak az elektornikus zenében jeleskedik, de zongorán is frenetikusat játszik. Nem csak előadó, hanem zeneszerző is egyben az AKKULT kiadó egyik vezéregyénisége.

- Jaffa Surfa: a szekszárdi születésű és azóta igen csak magas szintre emelkedő elektronikus zenészt nem csak idehaza, de egész világon elsimerik és hallgatják különlegesnek mondott és tartott, igen nívós és egyben egyedi hangzású zenéjét.

- Jozsa/Rosco: a győri páros az egész országot bejárta egyedi hagzású b2b zenéjével, ami nem csak dicsőség kettejük részére, hanem élvezet a zenehallgatók számára.

- Centro: a fiatal, tehetséges előadó azon dolgozik, hogy minél többen hallgassák, igényes zenéjét. Eddigi fellépései alkalmával is azt bizonyította, hogy minden egyedi szettje nem csak hallgatásra érdemes, hanem lehetőség van a további országos fellépésekre.

Szóval minőségi zene és egyben, minőségi szervezés alatt, látogassatok el záró akkord ként a Szeksárdi Szüreti Napok után a Rolling Rock puba! 

Program ITT elérhető!


 

Te ellátogatsz a Szüreti Napokra Szekszárdra és erre az esti eseményre?