2019. október 23.
szerda
Gyöngyi névnap

MARVEL EXCLUZIV: LOGAN - utolsó FARKAS film + a GALAXIS ŐRZŐI 2. plakát!

Itt a Farkas harmadik része, annak excluziv első előzetese, a frenetikus Johnny Cash, Hurt című számával. Reméljük a film lesz olyan jó, hogy méltán lezárja Hugh Jackman éráját és jöhet egy fiatalítás "a" Farkasnál is.HATALMAS a verseny, a két képregény óriás között (DC és MARVEL). Nemsokára itt az új év (2017.) és óriás premierek várnak minket a moziban, köztük a Farkas 3. és a Galaxis örzői 2. filmek is.

S már itt is van a jövő évi bemutató egyik marvel újdonsága a LOGEN azaz a Farkas 3.! Ami lezár egy korszakot is Hugh Jackman, Farkas, az X - Man sorozatokban. Még nem fedték fel az új színészt aki majd megszemélyesíti az "ádász fenavadot". Nincsenek hírek, hogy kiket akar a marvel, de még sejtésünk sincsen legfeljebb találgathatnánk, de annak nincs sok értelme.

Itt van még nekünk egy új plakát is a GALAXIS ÖRZŐI című film folytatásáról is, ami az USA beli bemutatóról árulkodik: 2017-május 05.. Sajnos azt még nem lehet tudni, hogy kis hazánkba egyidejűleg érkezik, vagy csak később, de reméljük minél hamarabb! :)

Na nem is húzom tovább itt van az ÚJ FARKAS film a LOGAN előzetese és a film trailer (előzetes) zenéjének videóklipje is:


ITT AZ ÚJ GALAXIS ŐRZŐI 2. ELŐZETESE IS: 

Te melyik szuperhős csapatot preferálod jobban?