2018. október 24.
szerda
Salamon névnap

Ne kérj elnézést, ha késel! Holnap Kollektiv Turmstrasse az Akváriumban!

"Sorry I'm late!" - szerintem holnap este senki sem fog késni az akváriumból és még elnézést sem fog kérni, hanem pontban, időben ott lesz a Kollektiv Turmstrasse esti fellépésén!A Hi!Fly ismét elhozta a német szuper kettőst, akik már nem először lépnek fel Budapesten és Magyarországon sem. Szeretnek itt lenni és mi is szeretjük őket, hogy itt vannak!

Sosem felejtem el, amikor pár évvel ezelőtt hallottam először őket és róluk (sajnos! - a szerk.), egy teljes éjjelen keresztül nyaggattam unokaöcsémet, hogy hogyan is mondják a csapat nevét pontosan..., ez pont egy éjszakába került, míg a fellépés el nem kezdődött! Utána már azonnal vágtam is, mivel annyira fülbemászó és rendkívül hangazatos volt a szett, hogy egyszerűen magával is ragadott. Fejből írom a nevüket...

Azóta nem csak óriás "fun" vagyok, de az eddigi négy fellépésükön (a holnapival együtt) mindegyiken ott voltam kishazánkban.

Az információm nem rosszak siessetek jegyet venni, le ne maradjatok és mndenképpen ott találkozunk, addig is alszom egyet, hogy le ne késsem a holnapi banzájt!

Ja és addig is itt van nektek egy - két szám, hogy tudhassatok lépegetni addig is:

 

Te ott leszel a holnap esti koncerten?