2019. szeptember 23.
hétfő
Tekla, Líviusz névnap

EXKLUZÍV KÉPEK a Trónok Harca hetedik évadának forgatásáról!

Valahogyan most nem igazán titkolják a forgatást a készítők, sőt inkább engedik is a lesifotósoknak, hogy minél közelebb kerülhessenek egy - egy forgatási helyszínhez, egy - egy lopott fotóra. A mostani spanyol földről érkezett...Furcsa ezt látni, hogy ennyire szabadon lehetséges a fotózás, az elmúlt részekhez képest, ahol szinte egy kép sem szívárgott ki a forgatásról, míg most, lassan nem telik el úgy nap, hogy ne kapjunk valamilyen új infót vagy éppen spolier fotókat a forgatásról! Ebben az évben rengeteg olyan  info, vagy forgatási fotó látott napvilágot, amelyek ugyan még nem mutattak sokat, mégis adtak már valamiféle képet arról, hogy merre is haladhat majd tovább az igencsak megfogyatkozott szereplői gárdával felálló epizód.

A stáb nemrég még a hasát sütette a spanyol riviérán és ott forgatott, de halyóra csücsültek és a legújabb lesifotók tanulsága alapján a produkció most Spanyolország legszebb szigetén; Gaztelugatxen folytatja az új részek felvételét.
A fényképeken többek közt Ser Davost és Havas Jont vehetjük szemügyre, akik feltételezhetően egy fontos találkozóra igyekeznek néhány Dothraki harcos társaságában.  Nagy meglepetésünkre az eddig sokak által hiányolt Daenerys és szűkebb tanácsadó környezete is felbukkan a fotókon, amik előre vetítenek egy lehetséges Jon-Daenerys találkozót, amelyre a rajongók már nagyon régen várnak..., köztük mi is!

Íme a képek:


Te várod már a hetedik évad kezdését?