2019. október 23.
szerda
Gyöngyi névnap

Magyarországon is létezik finom hamburger! + NYEREMÉNYJÁTÉK!

Az USA nagy "találmánya" a hamburger, ami gyorsan elterjedt az egész világon és láss csodát, Magyarországon is! Száz százalékban magyar tulajdonnal is léteznek hamburgerezők, amik viszik a "prímet" az amcsikat megelőzve! NYERJ:...

..., KÉT FŐS "VOUCHER" KAJA MEGHÍVÁST A FIRPO BURGERTŐL! 
(legalul olvashattok bővebben a nyereményjátékról)

A lényeg az az, hogy nem kell most már messzire utaznunk, hogy nagyon finom, magyar alapanyagokból, száz százalékos, magyar marhahús- és csirkehúsból készült, igazán finom, kézműves hamburgert vagy éppen tortillat együnk.

Számtalan magyar hamburgerezőt ajánlunk és tudjuk, hogy már kóstoltátok is, de most itt egy új ami tényleg eredeti a maga nemében és ajánljuk, hogy próbáljátok ki! Ez a Firpo Burger, akinek pont a héttől már új bővített ételappal szolgál ki benneteket, akár ingyenes, online rendeléssel.

Ajánlunk egy dokumentumfilmet azoknak, akik kételkedenek a magyar, kontra "usa" tömeggyártásban:NYEREMÉNYJÁTÉK: nem kell mást csinálnod, csak ellátogatni a #firpoburgerbp Facebook oldalára, lájkolni és megoszatni az oldalt, saját Facebook oldaladon! Netán ugyanezt megteszed a #firpoburgerbp Instagram oldalán, akkor ugyan úgy részt veszel a játékban, ha "lájkolod" az insta oldalukat és az utolsó kép alá annyit biggyezstesz, hogy "szeretem"!
A nyereményjáték 2016.december 04-ig tart és 2016.december 05-én lesz a sorosolás. A voucert, 2016.december 31-ig lehet felhasználni!
A nyereményjátékban a Firpo Burger alkalmazottjai és annak családtagjai nem vehetnek részt.

Jó játékot és jó étvágyat mindenkinerk!

Te melyik hamburgert szereted?