2019. március 25.
hétfő
Gábor, Karina névnap

Nem hétköznapi, hétvégi programok: BUDAPESTEN, SZEGEDEN, GYŐRBEN!

Péntek este a MÜSZI-ben egy igazi világsztár lép fel, míg a "Napfény városában" egy hotel tetőteraszán mutatják be a fiatalok zenei tehetségüket. Nagyon izgalmas ez a kései tavasz, ahogyan pezsegteti a városainkat.

Nem hétközanapi programokkal érkezik és indul a hétvége a fővárosban és két vidéki nagyvárosunkban is!


BUDAPESTEN, a Blaha Lujza téren található Művelődési Szinten (MÜSZI-be) érkezik, a Budapest In The Dark szervezésében Ian Chris Franciaországból és még három európai szintű belga lemezlovas. Ezek mellé párosúlnak a hazai vezető lemezlovasai a kisteremben.
Az esemény Facebook oldala: ITT!


SZEGEDEN nem kis vállalkozással és egy nagyon jó ötlettel a város szélén érkeznek nem csak a város, de most már országszerte igen ismert hazai lemezlovasok, mint PetersloungePipeErro. Mind három zenebűvölő rendeszeresen fellép Budapesten és most már akár környező országjaink egyikében. Büszkék lehetnek az alföldi város lakói, ahogy mi is!
Az esemény Facebook oldala: ITT!


Határvárosunkban, GYŐRÖTT egy olyan extra MOVE eseménnyel jelentkezik, ami eddig kizárólag a Corvin Clubban, a "tetőn" volt jelen, most a szervezők és a MOVE csapata vendég DJ-kkel, barátokkal lépnek fel a megyeszékhelyen. Nagyon érdekes és izgalmas program ez az elektronikus zene kedvelőinek a vidéki városban.
Az esemény Facebook oldala: ITT!


Te melyik városban veszel részt valamelyik programon?