2018. december 17.
hétfő
Lázár, Olimpia névnap

Mi az amire mindig is vágyunk: Társasélet-re!

Azt hiszem van olyan szerelem, hogy "igaz szerelem" vagy ahogyan a Társasélet Társkereső szlogenje szól: "Igazából szerelem". Az a régi vágású ember vagyok, aki még hisz ebben.
Lassan a harmadik ikszet csapatom, de még sehol a láthatáron senki, aki lassan, de biztosan betöltené az életem azon részét, amiről mindenki álmodik - kimondva, kimondatlanul- a megpihenő, megnyugvó, gondoskodó férj, apa szerepkört!

Igaz nem is keresem, de hol is tudnám keresni azt!?
Számtalan olyan átverős vagy éppen "jóakarós" online csatorna van, ahol az ember tudna magának társat keresni, találni, de még sem sikerült. Jómagam is próbálkoztam a nem hétköznapi lehetőségekkel és nekirugaszkodtam a valóságtól távól álló online szféra felé. Rögtön sikerült is az egyik legkellemetlenebb online társkeresőbe belefutnom, ahol több, mint egy órát kellett űrlapot kitöltögetnem és amikor végeztem, a következőt olvastam az oldalon: "..., ha megakarod nézni a fotóját, üzenetét; FIZESS ennyit és FIZESS annyit!"! Számomra ez a szánalom kategória, az oldalukon nem írnak ki semmit (..., ha igen nagyon elrejtve)!
Belegondoltatok már mennyit fizettetek már az oldalnak?

..., s ekkor futottam bele a TársaséletTárskeresőbe, ami egy üde színfoltja azóta is a mindennapjaimnak. Nem csak egy szolgáltatásba vagy éppen egy jó lehetőségbe, hanem két fantasztikus embert is megismertem, akik tényleg őszintén hisznek abban, amit csinálnak; segíteni akarnak Neked! Nem ömlengeni akarok és még véletlenül sem azt, hogy egy olyan képet fessek, hogy csak ez az út és ez a jó és semmi mást ne keress vagy csinálj, csak érzed, hogy itt igazán foglalkoznak Veled!

Elárulok egy titkot; KARÁCSONYKOR lesz egy akciójuk, amire mindenképpen érdemes legalább jelentkezni, hisz nem kell azonnal fizetnetek, de legalább megismeritek a szolgáltatásokat és az ahhoz kapcsolódó ismereteket! -

Neked lenne kedved egy ilyen társkeresésben részt venni?