2019. március 25.
hétfő
Gábor, Karina névnap

Szuhai Gergő személyi edző mert fiatalon nagyot álmodni és sikerült is neki!

A fiatal testépítő nagyon szeretett konditerembe járni már nagyon fiatalon is, de most még inkább, mert már a sajátjába jár. Evolution Fitness, Magyarországon egyedülálló felszereltségben várja érdeklődőit, Budapest belvárosában!

Az egsézséges élethez, egészséges élet dukál! Mondják az okosak!

A fiatal magán tréner, viszont a mozgást tartja legfontosabbnak, ami persze nem zárja ki, ha valaki egészégesen is él mellé, nem él szenvedélybetegségekkel (mondjuk én a filmnézéseimet is szenvedélybetegségnek tartom, még sem káros - a szerk.) és egészégesen táplálkozik. A mozgás az elsődleges és a legfontosabb az életünkben, főleg ebben az elhízott XXI. században. Minden segítség jól jöhet az embereknek, de Gergő álmodott egy nagyot és elkészítette saját edzőtermét, Budapesten, ott is a belvárosban, az egyik legforgalmasabb gócpontban a Nyugati - Pályaudvarnál.

Az Evolution Fitnessnél két terem van, ahol az egyikben a privát edző kolléganője segít- és ad tanácsokat hölgy vendégeinek, míg a fiatal bodybuilder pedig egy nagyobb teremben edzi a férfiakat.
Egyedülálló kísérletezése a fiatal személyi trénernek, eme válfajával aligha találkozhatunk kis hazánkban és ez már csak így leírva is sikertörténet, sőt mi tőbb egy megvalósult álom.

Most egy olyan AKCIÓVAL állt elő a privát terem, hogy az odajáró és új előfizetők részére is, ásványvízet és tiszta törülközőt biztosít az edzésekre.

A TEREM ELÉRHETŐSÉGEI, KÖZÖSSÉGI MÉDIÁI:
#szuhaigergo #SzuhaiGergő #EvolutionFitnessBudapest #evolutionfitness_budapest #személyiedző #privatezdo #privatedzes #szemlyiedzo #maganedzo #magantrener #magantréner #szemelyiedzostudio #bodybuilderstudio #training #fitnessterem #fitnesstrainer #fitnessstudio Te kipróbálod az Evolution Fitness adta lehetőségeket?