2019. november 20.
szerda
Jolán névnap

AMTS - Nagyszabású autóshow és sportkocsi tuning

A WestEndben épül át az Automobil és Tuning Show nyereményautója Izgalmasabb, mint a Lego, mert nem elég összerakni és nem csak játszani lehet vele, hanem közlekedni is, ráadásul biztonságosan. Merthogy szakavatott mágusok...
... igazi sportautót építenek mindenki szeme láttára, egy plázában.


A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői idén is a bevált recept szerint főznek, nem véletlenül, hiszen hosszú ideje hagyomány már a nyilvános autóépítésük. Na és persze az is, hogy a március 24-26. között megrendezésre kerülő show belépőjegye többféle kiállításra érvényes, meg egyben esélyt is jelent egy sportkocsi megnyerésére. 

Az AMTS programjai között hatodik éve szerepel a háromnapos autóépítés: az elkészült járművek közül tavaly egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került kisorsolásra. A csapat eddigi legkomolyabb mutatványa egy új Ford Mustang élő átépítése volt 2015-ben, mely az első Európába érkezett példányok közül került ki.
Akinek fenntartásai vannak a tuningolással szemben, az is megnyugodhat, mert itt nem csak látványos külső elemekkel aggatják fel az egyébként is attraktív fazonú autót, hanem például futóművét is mérnöki pontossággal hangolják a megnövelt motorteljesítményhez, valamint az új, nagyobb felnikhez. Ráadásul a közlekedésbiztonság maximális betartásával, amit a teljesen törvényes műszaki vizsga és a - példa értékűen - 100%-ig legális, forgalmi engedélybe bejegyzett módosítások  is igazolnak. Szerencsés új tulajdonosa tehát teljes biztonsággal és nyugalommal közlekedhet majd vele.
Az idei attrakció további érdekessége, hogy ezúttal nem a kapukon belül, hanem két hónappal a rendezvényt megelőzően, teljes nyilvánosság előtt, a WestEnd City Centerben épül át a nyereményautó.

Az Audi TT Roadster kisorsolására az AMTS harmadik napján (március 26-án), közjegyző jelenlétében kerül sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: immáron 12. alkalommal nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, és ez már nemcsak Magyarország, de a közép-európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón. 
A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, a színes felhozatalban bármely korosztály megtalálja számítását. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!
Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:
Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autó- és tuning kiállítása
GYMKHANA Országos Bajnokság – A látványos autósport exkluzív versenye
Rusty Rodders Hot Rod Show - Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság és show
Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
Classic Automobil Show - restaurált / átépített klasszikus autók
Autómárkák, importőrök kiállítása – szalonautók, importőrök és koncepciók
Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
Kabrió Kiállítás – exkluzív tárlat és vásár a legújabb „tetőtlen” modellekből
EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az Automobil és Tuning Show nyitvatartása: március 24-25: 9:00-19:00 óráig március 26: 9:00-18:00 óráig. 
AMTS élő autóépítés a Westendben: január 25-29. minden nap 12:00 – 20:00 óra között. 

A show további internetes elérhetőségei:
Honlap
FaceBook

Te mikor fogsz kilátogatni az AMTS-re?