2019. október 23.
szerda
Gyöngyi névnap

Hátborzongató premier az őszre: Boldog halálnapot!

Október 13-án, pénteken érkezik a mozikba, stílusosan egy igen komoly és egyben, hát érdekesnek is mondható, de annál egyszerűbb horror, vagy horror vígjáték?! :) Mindenki döntse el maga melyik kategóriába helyezi a filmet!

"Hátborzongató horror-thriller érkezik a hazai mozikba!" - írják a különböző magyar filmes portálok. Nem tudom, nekem egy kicsit vicces is a sztori és mivel már lassan negyven leszek már láttam is ilyet..., igaz nem gyilkososat az Idétlen időkigben vagy, ha sikoltozásról van szó, akkor pedig lehetett a maszkos sikoltozásos filmeket felidézni a Sikolyt vagy a Tudom mit tettél tavaly nyáron. A kedvencünk akkor is a Horrora Akadva című vígjáték!
Na mindegy, attól még lehet majd nagyon - nagyon klafa is, de azért annyira nem izgulunk a premierért! :)
Azt, viszont hagy jegyezzem meg itt, hogy le a kalappal a "kis" Blumhouse produkcióról, hogy ismét valami olyat hoznak össze ami egyedi vagy éppen érdekes a mai fiataloknak és a filmszínházakbajáróknak. Nagyon jó a marketigjük, gratula.

A sztori: a történet főhőse egy fiatal egyetemista, Tree, aki kénytelen újra és újra átélni születésnapját, mely egyúttal a halála napja is. Tree csak akkor törheti meg a pokoli ciklust, ha kideríti, ki a maszkos gyilkos, aki minden nap az életére tör.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jessica Rothe (Kaliforniai álom), Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews és  Charles Aitken, míg a rendezői széket a Parajelenségek - A megjelölteks direktora, Christopher B. Landon foglalta el.

A "Boldog halálnapot!" lehetséges  hazai premierje november 16-ra van hírdetve!

#boldoghalalnapot #happydeadday #elozetes #előzetes #trailer #premier #maffiozokhu #maffiozok #maffiózók

Te szereted a horror filmeket?