2019. május 22.
szerda
Júlia, Rita névnap

Szeged legszebb lányai a döntőben!

X. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás, 2017. július 16-án került megrendezésre az idén jubiláló 10. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás elődöntője a szegedi Tisza Dokk jacht klubban.

A szépségverseny sajtóközleménye a következő: a versenyre 179-en jelentkeztek, az elődöntőt követően 22 hölgy jutott a döntőbe a zsűri pontozása alapján. A szépségkirálynő-jelöltekre idén is számos program vár majd, mind Magyarországon, mind külföldön egyaránt.

Idén is három jótékonysági projektben vesznek részt a lányok, a verseny elsődleges céljának megfelelően rá szeretnék irányítani a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, az állandó szűrés és prevenció fontosságára, mellette az ÁGOTA alapítvány gyermekeit fogják vendégül látni, tanszerekkel megajándékozni, illetve idén is segítik a Tappancs Állatmenhely és a Szegedi Vadaspark munkáját nagy mennyiségű állateledellel illetve önkéntes munkájukkal egyaránt.

A zsűriben helyet foglalt Czibolya Nikolett – a 2013-as Szeged Szépe szépségkirálynői cím birtokosa, Kovács Judit – jogász-közgazdász, Tandi Flóra – énekes, Gyuris Attlia, a szegedi Virágpaletta ügyvezetője, Görbe Tamás – a Plazma Pont marketing vezetője, továbbá Gera Gábor – projekt-koordinátor, a rendezvény alapítója.

A szépségkirálynő-választás döntője 2017. december 9-én kerül megrendezésre a szegedi IH Redezvényközpontban.

fotó: Bari Attila

Szeged Szépe, érdemes megnézni:

Te voltál már résztvevője szépségversenynek?