2019. július 18.
csütörtök
Frigyes névnap

"Múlt, jelen, jövő" - Magyarország legnagyobb autósója a hétvégén: AMTS!

Itt a tavasz és itt az AMTS, ami minden évben március végén (most 23-25.), tartanak a Hungexpo területén. Ugye tudod, hogy a belépőddel egy extra tuning autót nyerhetsz? Kisütött a nap, jöhetnek a driftelők!

Már csak pár napot kell aludnunk és itt van magyarország legnagyobb, autó, motor tuning showja. S egyben a legnagyobb gépjármű kiállítása is.

Az Automobil és Tuning Show felhozatalában évek óta megszokott az autóimportőrök, márkaképviseletek megjelenése. A show új autós tematikája 2017 óta külön pavilon kerül megrendezésre, ahol a látogatók egyben, szalonkörülmények között nézhetik meg a piacon aktuálisan elérhető kínálatot.

Az idei felvonáson a Hungexpo legújabb és legmodernebb, „G" jelű csarnokában, a show széria autók kiállításának szentelt részlegében a gyártók legújabb modelljei ismerhetők meg testközelből, több, mint 20 márka kínálatából!

A márkastandok mellett három exkluzív tematikus „zónát" is tartogat az AMTS újautós részlege:

EV-GreenTech – Elektromos Autó Kiállítás 
Az AMTS a tavalyihoz képest jócskán kibővített területen, külön reprezentatív szakkiállításon mutatja be a piacon elérhető új  modelleket, számos színes aktivitás, valamint kapcsolódó kiállító kíséretében.
 
SUV és Pickup Zóna - hobbiterepjárók egy helyen! 
A szakkiállítás a méltán népszerű sport- és szabaidőautó kategóriát veszi alaposan górcső alá, idén a Pickupok világával kiegészülve vonultatva fel a kapcsolódó járműparkot.
 
Gyári Csúcsragadozók - bemutatkozik a legfelső kategória!
Az AMTS vadonatúj tematikájában a kiállító autómárkák legsportosabb, luxus modelljeit ismerhetik meg a látogatók, egy helyre gyűjtve. 

A szakkiállítások mellett, az újautók jegyében is, de a hazai járműipar minden korszakát és mérföldkövét felidéző tárlattal jelentkezik a Magyarok a Világ Járműgyártásában tematikánk, immáron hatodik éve az AMTS szerves alkotóelemeként. A magyar járműipar csúcsteljesítményeit felvonultató kiállítás kiemelten szól a fiatalabb korosztály számára, olyan vendégek társaságában, akik tálentumaik és személyes történeteik révén szorosan kapcsolódnak a kiállított járművekhez. 

A teljes program: ITT!

  AUTOMOBIL ÉS TUNING SHOW 2018. március 23-25. Budapest, Hungexpo

Te melyik nap mész ki az AMTS-re?