2019. október 23.
szerda
Gyöngyi névnap

Szeged Szépe már 11. alkalommal!

Van esetleg szép hölgy Ön körül? Ha kérdésünkre IGEN a válasza, így küldje el melegebb éghajlatra és szervezze meg a nyarát, hogy véletlenül se unatkozzon. - írja sajtóközleményében a rendezvény szervezője!
Tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Szeged Szépe szépségkirálynő-választás, ahova már csak pár napig lehet jelentkezni, 2018. május 31. a határidő, jegyezze meg!

„Élményeket adunk!” – ezzel a jelmondattal várják idén is a szép és tudatos lányokat a XI. Szeged Szépe rendezvényére, ahol ismételten nagyon sok programlehetőséget biztosítanak majd a döntőbe került hölgyek részére. Több típusú személyiség is megtalálhatja a számítását, a bulizósoknak a Balaton Sound, a Forma-1 Magyar Nagydíj hivatalos afterparty kedvez, ha már itt tartunk az autók szerelmeseinek (mert a nők is szeretik ám a szép autókat) szerveznek gyárlátogatást Kecskemétre a Mercedes-gyárba, illetve Olaszországba, Maranello-ba a Ferrari főhadiszállására is. A pihenni vágyóknak wellness-hétvégét, Balatoni hétvégét ígérnek, továbbá a Koch-borászat meglátogatását, ahol a borkultúrával is megismerkedhetnek majd testközelből a szépségkirálynőjelöltek.
És miért keresnek tudatos lányokat? A szépségverseny szervezői nagy hangsúlyt fektetnek a társadalmi szerepvállalásra, legfőbb céljuk a mellrák elleni küzdelemre történő figyelemfelhívás, hogy elérjék és megszólítsák a fiatal lányokat, hogy járjanak rendszeres szűrésre, illetve végezzenek otthon is rendszeres önvizsgálatot. Ezen túl minden évben az állami gondoskodásban élő és veszélyeztetett fiatalokat vendégelik meg melegétellel, illetve ajándékozzák meg tanszerekkel, 2017 óta pedig a Tappancs állatmenhelyet és a szegedi Vadaspark munkáját is segítették már nagy mennyiségű (eddig 69 raklap) állateledellel, ami idén is folytatódni fog. A Szeged Szépe jótékonyságra tanít, és ez jó.
A Szeged Szépe idén 11 programlehetőséget biztosít majd, főként 15-25 éves korig várják a jelentkezőket (30 éves korig lehet jelentkezni) országosan és határon túlról egyaránt.
Aki jelentkezni szeretne, vagy ismerősét elküldeni, pár kattintással ITT töltheti ki regisztrációját a versenyre

A szépségkirálynő-választásról, a hozzá kapcsolódó exkluzív programokról bővebben a Szeged Szépe honlapján, illetve hivatalos Facebook oldalán lehet tájékozódni.#szegedszepe #nok #szepsegverseny #kerekpopo #kerekfenek #szeptest

Te szereted a szépségversenyeket nézni?