2019. október 23.
szerda
Gyöngyi névnap

Body Kiállítás - már csak június 30-ig! Tessék menni!

Már csak egy hónap és bezár az "év kiállítása", a Body Kiállítás a Király utcában, a főváros szívében. S ez milyen érdekes, hisz a szív is az egyik fő szerve az embernek, ami táplálja a testünket és amit szintén megnézhetünk...


..., a Body Kiállítás keretein belül!


Az az igazság, hogy még télen voltunk a kiállításon és rögtön a kiállítást követően a kórházba kerültem és szinte mindent tudtam, hogy mi az amit éppen végeznek rajtam. Ezt a Body Kiállításnak köszönhetem.

Az elejétől a végéig egy nagyon érdekes és egyedi kiállítássorozaton mentünk végig kollégámmal. Ritka az olyan profin és jól levezényelt tárlat mint amin voltunk jelen esetben, pontosan három hónapja. Amit most még Önök és Ti is június 30-ig megnézhet(t)nek!

Nagyon meglepett minket, hogy kis hazánkban vannak ilyen szerevezésű kiállítások, ahol ilyen szépen és rendezetten mennek a dolgok, illedelmesek a szervezők, az oda állított segítők, biztonságiak és mindenki aki az egész rendezvénnyel foglalkozik. Mint kiderült ez nem hiába, hisz olyan szervezetek támogatják, mint a Semmelweis Egyetem, az Unicef és a Vöröskereszt.
Nagyon tetszett az is, hogy minden média által kikezdhető dolgot visszadobtak a szervezők és nem álltak bele, például: a testek eredete (járvány vagy egyéb higéniai okok miatt) és sorolhatnám még a rosszindulatú sok magyar szokásbeli örültségeket. 

A kiállítást sajtóigazolványunkkal és fotózási lehetőségünkkel kezdtük és nem tartott volna tovább egy - másfél óránál, ha nem állok le folyamatosan a kiállításon dolgozó diák orvos tanoncoktól kérdezni az aktuális izomzatokról, szervekről és ami éppen láttam. Nagyon jól eső érzés volt, hogy ezzel is szolgált a rengeteg írás és információ mellett a rendezvény, mert lehet így is hívni.
A szobák, külön termeknél mindenhol külön - külön videó vetítések és történet táblák írták le angolul, magyarul az oda "betévedt" látogató mit és hogyan láthat az előadó teremben.

Az embriófejlődésnél, külön "18'-as karikás felhívás volt, hogy az aki nem bírja netán a ne menjen be..., én nem bírtam sokáig! :)

Mi nagyon élveztük és külön ajánljuk negyven év feletti honfitársainkank, akiknek még a biológia nem volt annyira teljes mint amit itt láthatunk. Fantasztikus!


Tessék még JÚNIUS 30-ig ellátogatni!
Képek: daylap.hu

Jegyrendelés: ITT!
Bővebb infó a szervezőktől, saját honlapjukon: ITT!

#BodyKiallitas #bodykiállítás #muzeum #múzeum #extrem #sosemlatott #nagyonerdekes #daylaphu
 

SzK

Te voltál már vagy még most fogsz ellátogatni a Body Kiállításra?