2019. november 20.
szerda
Jolán névnap

Bátyi Zoltán Csókolj meg, Júdás! című novelláskötetének bemutatója

Bátyi Zoltánhoz személyes kötődésem van, hisz éveken keresztül dolgozott egy városi napilapban, ahol saját rokonságom is. Nagyon szeretem az író, költő fantasztikus szóhasználatát és egyben annak választékosságát. Engem, minden...


..., esetben megnevettet és feltölt a vele való találkozás!
Ezt azért is írtam le, mert érdemes ellátogatni az általa írt új könyv bemutatójára, ami a következő beharangozóval készült:

 
"A szerzővel Bene Zoltán és Szekeres Sándor Gábor beszélget.

Bátyi Zoltán 1956-ban született Szegeden. A középiskolában építészetet tanult, majd a Szegedi József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán szerzett diplomát. 1980- és 2003 között újságíróként dolgozott a Csongrád Megyei Hírlap (később Reggeli Délvilág) és a Délmagyarország szerkesztőségében. 2003 szeptembere óta a Szegedi Ítélőtábla sajtótitkára. Eddig nyolc önálló kötete jelent meg és közel tíz könyv társszerzője. Munkásságát Szeged városa Kölcsey-díjjal ismerte, 2017-ben pedig az Év jogász írója elismerést vehette át. A Szegedi Írók Társaságának tagja. Legújabb kötete az elmúlt években született novellának gyűjteménye, változatos témákkal, tele élettel, a Bátyitól megszokott keserédes hangvételben, humorral és mély empátiával fűszerezve.

A program az Areión Kulturális Egyesület és a Somogyi-könyvtár közös rendezvénye."

Pontos időpont: 2018. október 25. (csütörtök) 17 óra
Helyszín: Szeged, Dóm tér 1–4., 1. emelet folyóiratolvasó

Te ellátogatsz az eseményre a Somogyi-könyvtárba?