2019. november 20.
szerda
Jolán névnap

Már a repülőtéren lehúzzuk a külföldi turistát

Egyszerűen hihetetlen, hogy nem engedünk a magyar - negatív -, országimázsból és már a repülőtéren lehúzzuk a beérkező külföldi turistákat. Melyik turista fog legközelebb is így magyar honba látogatni?!


Egy nagyon kedves barátom hívta fel a figyelmemet, hogy akár 100 Ft diferenciával is vállthatják a külföldiek pénzét a magyar Liszt Ferenc téren, ami egy 2000 eurónál nem kevés pénz! Pontosan 200.000 Ft, azaz kettőszáz ezer forintot jelent, egy váltásnál.

Íme a valóság:

1. Reptéri - Liszt Ferenc repülőtér, Budapest-. váltási árak:2. Budapest, belváros: Egyszerűen hihetetlen, hogy egy - egy marihuánás cigaretta elszívásáért, elterelőre kell járnia egy embernek, pénzbüntetsére és egyéb megbélyegzésre kell számítania a fogyasztónak. Miközben a világ ott tart, hogy nem csak a gyógyászatban, de a hétköznapokban is megengedi állampoolgárainak, ezt a teljesen ártalmatlan növényt, hogy használhassa, az ember arra emire akarja.

Miért írom ezeket?

Mert közben "legálisan" vagyis büntetlenül húzzák le a cégek a Magyarországra érkező turisták ezreit a Liszt Ferenc replőtérre érkező vállalkozások, azok tulajdonosai és a repülőteret üzemeltető cégek, akik ezt jóváhagyják és elnézik.

Nesze nekünk ORSZÁG IMÁZS!!!!

Kérlek osszátok meg minél többen, hogy ezt láthassa ország - világ!

#orszagimage #magyarorszag #lisztferencrepuloter #szanalmas #seztengedik #hovatovabb #gusztustalan #azallamhibaja #eztbuntesd #kepviselour #daylap

Szerinted ki tehet erről a gusztustalanságról?