2019. november 20.
szerda
Jolán névnap

AMTS -Sajtótájékoztató 2019.

A héten bemutatták az AMTS szervezői, azt az autót amit ez év március végén kisorsolnak a belépőt vásárlók között és bemutatták a kiállítókat. Mi a DayLap-pal "ÉLŐ" közvetítésben sugároztunk róla...
Az egyik legélménydúsabb show az elmúlt tíz - tizenöt évben amit magyarok találtak ki és készítenek, évről - évre, Budapesten.

Azért is ez a véleményünk, mert minden évben amikor a sajtótájékoztatón találkozom a szerevzőkkel, ujabbnál - újabb tüzet és még több elszántságot látok a szemükben, ami egy fantasztikus érzés és nagyon drukkolok mindig nekik, hogy az elterevezett számot, vagy éppen élményt elérjék.
Ebben az évben a célkitűzésük, hogy elérjék a 65.000 látogatót, a rendezvényen. Remélem ebben mi is tudunk majd segíteni.

Fantasztikus, hogy évek óta egy jól összeszokott gárda melett: old timerek, motorosok és más egyéb kategóriában a kiállítás évről - évre nem csak bővül, de még szélesebb köröket vonz a kiállításra.

Szőke Lászlótól megtudtuk, hogy a rendezvényre rekord mennyiségű nevezés érkezett a drift és az "ügyességi" autós vetélkedőre, amit ugye a szabadban tartanak meg, a HungExpon. Egyik legfantasztikusabb élmény, tessék minél többen megnézni.

Hamarosan jövünk a rendezvény teljes programjával.

A sajtótájékoztatón készült élő közvetítés ITT nézhető meg!

Képek a sajtótájékoztatóról:

 

Te ki fogsz menni a kiállításra - AMTS?