2019. november 20.
szerda
Jolán névnap

Underground, szépen csomagolva; Premier Club

A belvárosi kerületek és Budapest hatható segítségével, sikerült a város kultikussá vált underground elektronikus zenei helyszíneit bezáratni. Indokolatlanul - ez a mi véleményünk! Most új nyílik Budapesten, ami...


..., egy kicsit világosabb, kicsit nagyobb, de a miénk!

Sokan kis hazánkban az "underground" szót párosítják egy olyan stílussal, ami nem igazán illik a zene igényességéhez és az azt övező kultikumához. Világlátott emberként rengeteg helyen jártam már amit a föld alatti bunkerek vagy éppen magaslati teraszok jelentnek, de egy dolgot mindig megfigyeltem és láttam, hogy tőlünk nyugatra - keletre az underground nem jelenti a koszos ruházatot és a megfürdetlen testet..., míg Magyarországon..., sokan ezzel párosították, főleg azok akik nem értenek a zenéhez és nem értik ezt a közeget.
Lehet szakadtan is illatos lenni és lehet toprongyosan is jól kinézni..., lásd Berlin, London, Kolozsvár...

Miért is írom ezt? 
Becsüljük most meg, hogy nem csak egy szép és viszonylag jól is kinéző underground helyet építettek nekünk a tulajdonosk és igazán úgy éljük be, hogy azt ahogyan ezt ez a társadalmi kör megköveteli:  tisztelettel és szeretettel.
Mi biztos azon leszünk!

Mi nagyon örülünk, hogy végre a "nagy bezárások" után egy évvel majd nem nyit egy olyan klub és azoknak akik ezt a fantasztikus zenei irányzatot szeretik.

"A mai nap nyitja kapuit Budapest legnagyobb underground intézménye a Premier Club, mely 2600 négyzetméteren, 3 teremmel, 2 mozival, kávézóval és egy hatalmas panorámás tetőterasszal szolgálja ki minden zeneileg (és egyéb téren) tudatos szórakazó igényét.
A hajdanában moziként üzemelő komplexum termei az idők folyamán különböző koncepciók mentén kerültek átalakításra, melyet igyekeztünk sok éves szakmai és felhasználói oldalon szerzett tapasztalatainkat hasznosítva finomhangolni és tartalommal megtölteni. Így változatos programok tárházával tudunk szolgálni, remélhetőleg nem csak a partyigények kiszolgálásával. Célunk, hogy a nap 24 órájában tudjunk olyat kínálni, ami miatt megéri betérni hozzánk:

Buda Bed Cinema ágymozi (1. terem)
Sinus  (2. terem)
Hexagon (3. terem)
Folk Room (4. terem)
Square (5. terem)
Origo bar (központ)
Roof (tetőterasz)

Első körben minden péntek-szombat 23 óra és reggel 9 között fogunk üzemelni a Hexagon, Sinus és Square termekben. Alapvetően az a célunk, hogy a komplexum összes helyszíne némileg eltérő programokkal, de párhuzamosan üzemeljen, és egy belépővel legyen látogatható. Ezáltal egy este folyamán több fajta audiovizuális behatás is érheti az embert, amivel  széles ízlés és hangulatspektrumon lehet kalandozni. A későbbiekben kisebb lélegzetvételű hétköznapi események és koncertek is helyet tudnak kapni nálunk.

A nagybelmagasságú és tökéletesen hangszigetelt termek a VOID Acoustics Hungary által prémium hangrendszerekkel lesznek felszerelve, garantálva a magas minőségű és kompromisszummentes zenei élményt, amit talán egyetlen hasonló profilú hely sem tud jelenleg Budapesten elmondani.

Ugyan a Buda Bed Cinema ágymozi már most is üzemel, az elkövetkezendő hetekben komolyan újragondolt struktúrában kívánjuk felpörgetni az Ágymozit, míg a 4-es "Folk" teremben pedig egy klasszikus mozi, illetve színháztermet kialakítani. Ahogy zenei téren, úgy a filmek tekintetében is a minőségi tartalmakra, és kiszolgálásra, továbbá egyedi programokra szeretnénk helyezni a hangsúlyt. Hello éjszakai mozi!

Mindezzel párhuzamosan pedig szeretnénk beindítani az egész komplexum központi helyszínét, az Origo Bart és vele együtt a tetőteraszt is, mint önálló egységet. Célunk, hogy nyárra már teljes gőzzel tudjon üzemelni ez a része a helynek, különböző  gasztronómiai élményeket is kínálva, legyen az napfelkeltés reggeli, vagy éppen alkonyi fröccsözés! 

Mivel Budapesten jelenleg nincsen rendes éjszaka is üzemelő szabadtéri szórakozóhely, így egy ilyen klub esetében a nyári üzemelésnek is van létjogosultsága. Esetünkben ez különösen igaz, hiszen az egész hely nagyteljesítményű légkondicionálóval van felszerelve.

Említést érdemel még a fejlesztés alatt álló, saját digitális klubirányító rendszerünk, amivel könnyedén lehet majd jegyet vásárolni, zökkenőmentessé teszi a beléptetést, készpénzmentessé és ezáltal villámgyorssá válik a bárhasználat, nem lesz több elvesztett ruhatárjegy és különböző kedvezmények érvényesítésére is alkalmas lesz.

PREMIER CLUB OFFICIAL OPENING:
Rattus presents: Barem & Miguel Bastida 
------------------------------
LINE UP

#HEXAGON room:
Miguel Bastida
Snilloc 
Daniel Meister 
Bamboleo 
Chocain

#SINUS room:
Barem 
Zvezda Beta
Andras Toth 
Roocha
Peti Helecz 

#SQUARE room:
tba"

Esemény FaceBookon: ITT!

Egy - két kedvcsináló videó: 

 

Te ellátogatsz majd a Premier Clubba?