2016. december 4.

Barbara, Borbála névnap
Celebek

Modellek a videóban, önreklám és jó zene! + VIDEÓ!

Fiatal művészek és modellek, ha összejönnek, íme az eredmény! Mi nem csak Támogatjuk, de örülünk is neki, hogy egy ilyen fiatallal teli klipet nézhet, nem mellesleg csinos fiatallal!
Egészség

Egészséges sportnak mondható az USA-beli női amerikai foci?

Mi férfiak szemet gyönyörködtetőnek találjuk ezt a sportot, ha a nők még vadabbak is talán, mint férfitársaik..., de a nők milyennek találják itt Európában ezt a tengerentúli nem hétköznapi csapatsportot?
Szerelem és Sex

Egyedülálló kezdeményezés, nem csak Nőknek - Nőktől: The Movie Show!

Már tavaly is hatalmas sikerrel szervezték meg a The Movie Show rendezvényt a szervezők, ezért is vágtak bele ismét; a show folytatódik! Sok-sok meglepetéssel - most először-, nem csak csajoknak!
Hírek

MOZI AJÁNLÓ: Ifjúság

Paolo Sorrentino, "A nagy szépség" rendezője ismét készített egy olyan filmet, amit 100 év múlva is emlegetni fognak! Egyszerűen zseniális a rendezés, a képek és persze nem utolsó sorban a színészi játék!
Hírek

FILMZENE KLIP PREMIER: Öngyilkos osztag filmzenéje sem lesz rossz!

Ahogyan azt a DC-től megszokhattuk, a filmek gyártásában is és az ahhoz kapcsolódó mindenéhez csak is igényes és profi munkákat készít, ad ki a kezéből. Így van ez a "Suicide Squad: Öngyilkos osztag" című filmjében is szereplő...
Hírek

Ez nem vicc: a Sötét Zsarukat és a 21 jump street filmeket "összevonják"!

Nagyon kemény és merész lépés a Sony-tól, hogy ezt bevállalja, vagy a forgatókönyvet ki fogja összehozni, de nagyon kíváncsian várjuk a fejleményeket. Már "előcíme" is van a produkciónak: MIB 23!